Produkty pro italské intimity (11)

Partnerství

Partnerství

Spolupráce s restauracemi, vinaři a dalšími obchodními partnery na propagaci a distribuci vín.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Technická podpora

Technická podpora

Spolupráce s designérem Charakteristiky Bossongových kotev jsou definovány na základě specifických parametrů každého jednotlivého projektu, stejně jako rozměrů otvoru, do kterého musí být zakotveny, které závisí na typu materiálu tvořícího podklad. Změna informací týkajících se znalosti stavu zachování budovy a cílů prováděných zásahů, výkresů a fotografií, vzorů trhlin a deformací, stejně jako návrhu zásahů, jsou velmi důležité pro definování typu kotvy, která nejlépe vyhovuje aplikaci, a také pro posouzení zásahu z ekonomického hlediska. Testy na místě Potřeba poskytnout projektovým inženýrům možnost posouzení chování injektovaných kotev v konkrétní aplikaci a v specifickém prostředí vedla Bossong k vybavení svých techniků mobilními přístroji, které umožňují provádění testů na místě.
Ženskost

Ženskost

Doplněk stravy pro přispění k regulaci hormonální aktivity. Alchemilka, Meduňka ipowder®, železo, vitaminy C a B6 Balení obsahuje 2 blistry po 15 tabletách s dvojitou vrstvou Meduňka pochází z technologie ipowder®, což je proces extrakce, který umožňuje získat koncentrované rostlinné výluhy zaručené bez rozpouštědel a bez přidání nosiče. Hypro-ri®Fe je forma železa složená ze síranu železa spojeného s aminokyselinami pocházejícími z hydrolyzátu rýžových bílkovin. Vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.
Medová sladkost

Medová sladkost

Zjemňující a hydratační balzám na rty pro obnovení jemných, hladkých a hedvábných rtů s chutí medu. Složení: Žlutý včelí vosk, Bambucké máslo, Kakao, Kokosový olej, Olej z palmových jader, Olej z moringy, Olej z baobabu, Přírodní vůně.
Zimolez

Zimolez

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille UTILIZACE Při kontaktu s vodou mýdlo vytváří jemnou a lehkou pěnu, která zanechává pleť pružnou, jemnou a lehce vonící. HMOTNOST 100 GRS vhodné pro všechny typy pleti Mýdlo vyrobené ručně ve Villefranche sur mer. potravinářské barvivo. obsahuje extrakty z vřesu. SEZNAM INGREDIENCÍ sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/voda, parfém, měsíček, palm kernel acid, glycerin, olea europaea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract květ.
Funkce

Funkce

Na otázku návrhu a uspořádání pracovního prostoru odpovídáme technickými a praktickými řešeními, která mají za cíl optimalizovat oblasti pohybu (přesuny, toky, ...), úložné prostory (nábytek na míru) a techniku (pohyb kabelů, zobrazovací systémy, ...). Pochopení omezení a potřeb kritických prostředí s cílem maximalizovat jejich efektivitu a harmonii vyžaduje přizpůsobení se nejspecifičtějším potřebám.
Uvolnit se

Uvolnit se

Kombinace přírodních esenciálních olejů - mandarinka, ylang-ylang, cedr, kadidlo. Objasňuje mysl, vyvažuje emoce, uvolňuje. Odstraňuje napětí a únavu, uklidňuje a uvolňuje. Obnovuje harmonii v těle a mysli.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.